Caspar Caspari-gemeenschap - CCG

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Caspar Caspari-gemeenschap

Caspar-Caspari-Gemeinschaft international
 

De Caspar Caspari-gemeenschap (CC) is een losse co-baarmoeder van de afstammelingen van onze gemeenschappelijke Ahnherren Caspar houder boom 15. Eeuw in Traben (vandaag Traben-Trarbach) woonde en haar partners
Erich Caspari en ik heb in 2011. tot nu toe kenden alleen 'virtuele' via het Internet elkaar, persoonlijk ontmoet en besloten om die welke voortvloeien uit de genealogie als directe afstammelingen van Caspar Hanson (en natuurlijk hun partners) en die ook gewoon vrijwel gedeeltelijk, in een vergadering bijeengekomen. Hieruit ontstond het idee van de eerste 'inleidende bijeenkomst' in Traben-Trarbach, die plaatsvond in maart 2012 met 32 deelnemers van (toen) 5 landen. (Zie ook CC vergadering 2012) Deze bijeenkomst was een groot genoeg schaal, die alle deelnemers het erover eens, dat het moet worden herhaald. Na interne bespreking, vergadering besloten in het ritme van 2 jaar en een werkgroep voor de voorbereiding van de bijeenkomst' CC' gevormd. Hun werk wordt gerapporteerd op de home page.
De vervolgbijeenkomst in Kempten vond plaats in mei 2014. Deze keer de vergadering was meer dan 60 deelnemers, die waren enkele van de eerste vergadering niet langer rond, maar kreeg veel nieuwe deelnemers. Deze bijeenkomst was een groot succes. Wil zeggen dat er niet alleen een vergadering van de familie onderzoeker om CC vergaderingen. Veeleer is het aspect van de gesellschafdiche voor de meeste van de deelnemers op de voorgrond. De mogelijkheid van de vergadering CC in casual ronde persoon, die u door die voortvloeien uit de gemeenschappelijke voorouder, uit verschillende landen en ook uit vele delen van Duitsland te ontmoeten en om ideeën uit te wisselen. Vanuit het oogpunt van genealogische vergaderingen op plaatsen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de familie op geen enkele manier. Dit, naast de familiegeschiedenis is bemiddeld door de 'professionals'. De Caspar-Caspari Gemeenschap omvat vandaag 'Members' uit Duitsland, Frankrijk, Nederland, Verenigde Staten, Spanje, Zwitserland en Brazilië.
Ondertussen, Gudrun Guerreau op Facebook heeft de (gesloten) groep 'Caspar - i-' opgericht in de 'leden' van de Caspar Caspari Gemeenschap tussen de CC vergaderingen kan communiceren. Nieuwe 'Leden en andere belanghebbende partijen kunnen rechtstreeks met mij, met de stoel in' contact e-mailadres, verslag. Dit maar wat het kader moet worden aangeboden met Caspar - Caspari. Die problemen moeten hebben, help ik mee met de cursus.


 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü